0887 708 348 sales@prium.bg

Продажба, Лизинг, Замяна на автомобили

Продажба на автомобили

 Предлагаме различни варианти за покупко-продажба на автомобили. Дългогодишната ни практика в продажбата на автомобили, ни позволява да имаме едни стабилни и сигурни партньори, с които да работим за намирането на най – изгодните и качествени автомобили за Вас. За удобство на клиентите ни можем да предоставим и удължена гаранция на избрания употребяван автомобил.
Работим само със сертифицирани употребявани автомобили БМВ, Мини, Мерцедес и Ауди с гарантиран произход пробег и сервизна история. Така клиентите ни са напълно сигурни в автомобила, който купуват. 

Лизинг на автомобили

Ние от Приум можем да ви дадем експертна консултация и информация относно финансирането на избрания от Вас автомобил.
Предоставяме услугата финансов и оперативен лизинг чрез нашите дългосрочни бизнес партньори – водещи лизингови компании и небанкови финансови институции. На практика финансирането се поема от финансова институция, доставката и управлението на автопарка се поемат от Нас. Така Ви помагаме да се съсредоточите върху бизнеса си.

Финансовият лизинг е предназначен за клиенти, които искат да ползват определен актив, но не разполагат веднага с нужната за това сума. Той е много подходяща форма за финансиране на нови или употребявани автомобили.
Оперативният лизинг е цялостно решение за Вашия автопарк. Представлява наемно отношение, като позволява на клиента да ползва автомобила само за определен период, през който му е нужен. След изтичане на лизинговия период (който обикновено е 3-4 години), клиентът може да върне автомобила, да го замени с нов или да бъде придобит от трето лице на остатъчната му стойност.
Имате опцията месечната вноска да включва всички услуги, свързани с използването на автомобила.

 

Замяна на автомобили

Ако сте решили да подновите фирмения автопарк, винаги възниква въпросът – Какво да правя със старите фирмени автомобили? Колко време ще ми отнеме да ги продам и на каква цена? Кой от служителите ми ще се занимава с процеса на продажба? Как да взема оптималната цена?

В решаването на тези не леки въпроси може да Ви бъде полезен експертният търговски екип на Приум – като предложи замяна на колата Ви с нова и изкупуване на старата ви – на справедлива за Вас цена.

За удобство на клиентите ни – при услугата „замяна на автомобили “ приспадаме цената за изкупуване на стария автомобил от вноските по оперативен, финансов лизинг или наем, на закупения автомобил.

Ако желаете да се свържете с нас за допълнителни въпроси, свързани с улугата „замяна на автомобили“, потърсете ни!

Контакти

София 1618, кв. Бояна, ул. Лунна Папрат 3

Работно Време

Понеделник - Петък

9.00 - 18.00 часа

Събота - Неделя

почивни дни

suzuki-generous

Оторизиран дилър на Сузуки

prium

Основен дилър и сервизен партньор на Хавал

prium

Opel Дженеръс Ауто

prium

Opel New East

prium

Мобилен сервиз за всякакви превозни средства

Авариен ремонт на пътя, Автодиагностика на адрес, Оглед на кола преди покупка