0887 708 348 sales@prium.bg

За нас

Приум

Създадохме Приум в България с намерението да предоставим по-адаптирани за българските реалности лизингови решения.

Нашите клиенти очакват високо качество на обслужване, по-модерни лизингови продукти, и по-гъвкави схеми за дългосрочен наем на автомобили.

Да, пазарът на оперативен лизинг в България се развива динамично и ние влагаме нашите опит и идеи, за да предложим точното решение за всеки.

Вярваме, че нашите клиенти искат нова, по-качествена услуга за дългосрочен наем на автомобили и търсят начини да оптимизират фирмените си и лични разходи за автомобил.

В работата си развиваме приятелски отношения с клиентите, за да разбираме по-точно техните нужди и да им предложим точният автомобил на точната цена.

Какво ни мотивира? Това са доволните клиенти, които ни търсят отново и препоръките, които те дават за нас.

Вярваме, че в днешното динамично време не ние трябва да служим на автомобила , а той на нас. Затова услугите, които предлагаме, свързани с управление и поддръжка на автопарка трябва да гарантират мобилността на нашите клиенти винаги и по всяко време когато това е нужно.

Но не на всяка цена, а на оптималната за вас цена.

Защо да поръчате от нас

Ето какво прави нашите услуги толкова неустоими:

N
Ние можем да предложим разумното за всеки клиент решение за фирмения автопарк в зависимост от конкретната нужда и бюджет.
N
Като малка компания в Приум предлагаме честно и приятелско отношение с индивидуална грижа към клиентите – толкова рядко срещано в корпоративните структури на големите лизингови компании. Защото искаме клиентите ни да ни препоръчат на своите партньори и приятели.
N
Работим във високия клас автомобили- БМВ и Мерцедес и предоставяме за клиентите ни изключителни автомобили с оптимални екстри и на оптимални месечни вноски.
N
Предоставяме заместващ автомобил при нужда, за да остане бизнесът на клиентите ни мобилен през цялото време (услугата се заявява и заплаща допълнително).
N
Поддръжаме фирмените автомобили на клиентите ни с качествена грижа и експедитивност, само в официални сервизи на марката- производител.
N
Предлагаме лесна и справедлива замяна на стария автомобил с нов/ малко употребяван на оптимална цена.
N
Ние от Приум можем да спестим на нашите клиенти всички досадни подробности, около управлението на фирмения автопарк като: смяна на зимни/летни гуми, съхранение;винетна такса; застрахователен мениджмънт ; годишен технически преглед; пътна помощ при нужда; ремонти по застрахователно събитие и карта за гориво.

Бизнес етика

Честни отношения

Ние в Приум вярваме, че изграждането на честни и приятелски отношения с клиентите лежи в основата на устойчивия бизнес.

Защото според нас – с реализирането на продажбата започват отношенията с клиентите ни, а не завършват. И за да се върнат клиентите ни отново и да ни препоръчат на своите колеги и приятели – ние трябва да предложим устойчиви бизнес решения за тях.

Ние пазим нашето фирмено име и репутация. Изграждаме имиджа на Приум с всяка наша стъпка, затова работим всеки ден с желание да подобрим услугите си.

Защита на околната среда

В Приум вярваме, че успешен и устойчив бизнес се гради само с мисълта за опазване на околната среда.  Ние не насърчаваме излишното потребление, затова ако имате нужда от автомобил – винаги можете да наемете кола от нас, за периода който Ви е необходим .

Бихме искали нашите клиенти да ни подкрепят с разбиране в идеите ни за „зелен“ мениджмънт, затова предпочитаме да изпращаме информацията по и-мейл (фактури, договори, писма) или като смс съобщение , за да не използваме ненужно хартия.

И все пак…

Когато се налага да използваме хартия в офиса ни – използваме само рециклирана. Нашите фирмени визитки, папки, бланки, както и  всички рекламни материали са отпечатани върху рециклирана хартия. С това наше решение – ние полагаме усилия да намалим импакта от нашата бизнес дейност върху околната среда.

Партньори

Когато нашите клиенти търсят да наемат или вземат на оперативен лизинг автомобили- безспорно необходими са професионалисти, които да предложат най-добрата конфигурация автомобил на оптимална наемна цена.

И при все, че на пръв поглед изборът на служебен автомобил е най- лесното нещо – когато се стигне до взимане на решение за това какъв автомобил, с какво оборудване и на каква цена, тогава клиентите ни се обръщат към нас, за съвет. Професионалистите от Приум могат да предложат оптималното решение за всеки клиент.

…и защото никой не е успял сам….

Още от нашето създаване, ние от Приум работиме за развитието на услугите ни и изграждането на дългосрочни бизнес отношения с БМВ България, М Кар, Дару Кар, Ауто Бавария, Дженеръс Ауто, New East, Тандер Корпорация ЕАД, ОЗК ЗАД България, ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“, Силвър Стар, Стандарт Моторс, Кока Кола, Леново, Алианц Лизинг, ДСК Лизинг, И Ар Би Лизинг, Уникредит Лизинг.

Услугите, които предлагаме на българския пазар са плод на нашата съвместна работа и на едни от най-добрите професионалисти в бранша.

Потърсете ни и можем да предложим разумно решение за фирмения ви автопарк.

Контакти

София 1618, кв. Бояна, ул. Лунна Папрат 3

Работно Време

Понеделник - Петък

9.00 - 18.00 часа

Събота - Неделя

почивни дни

suzuki-generous

Оторизиран дилър на Сузуки

prium

Основен дилър и сервизен партньор на Хавал

prium

Opel Дженеръс Ауто

prium

Opel New East

prium

Мобилен сервиз за всякакви превозни средства

Авариен ремонт на пътя, Автодиагностика на адрес, Оглед на кола преди покупка