Продажба, Лизинг, Замяна на автомобили

Продажба на автомобили

 Предлагаме различни варианти за покупко-продажба на автомобили. Дългогодишната ни практика в продажбата на автомобили, ни позволява да имаме едни стабилни и сигурни партньори, с които да работим за намирането на най – изгодните и качествени автомобили за Вас. За удобство на клиентите ни можем да предоставим и удължена гаранция на избрания употребяван автомобил.
Работим само със сертифицирани употребявани автомобили БМВ, Мини, Мерцедес и Ауди с гарантиран произход пробег и сервизна история. Така клиентите ни са напълно сигурни в автомобила, който купуват. 

Лизинг на автомобили

Ние от Приум можем да ви дадем експертна консултация и информация относно финансирането на избрания от Вас автомобил.
Предоставяме услугата финансов и оперативен лизинг чрез нашите дългосрочни бизнес партньори – водещи лизингови компании и небанкови финансови институции. На практика финансирането се поема от финансова институция, доставката и управлението на автопарка се поемат от Нас. Така Ви помагаме да се съсредоточите върху бизнеса си.

Финансовият лизинг е предназначен за клиенти, които искат да ползват определен актив, но не разполагат веднага с нужната за това сума. Той е много подходяща форма за финансиране на нови или употребявани автомобили.
Оперативният лизинг е цялостно решение за Вашия автопарк. Представлява наемно отношение, като позволява на клиента да ползва автомобила само за определен период, през който му е нужен. След изтичане на лизинговия период (който обикновено е 3-4 години), клиентът може да върне автомобила, да го замени с нов или да бъде придобит от трето лице на остатъчната му стойност.
Имате опцията месечната вноска да включва всички услуги, свързани с използването на автомобила.

 

Замяна на автомобили

Ако сте решили да подновите фирмения автопарк, винаги възниква въпросът – Какво да правя със старите фирмени автомобили? Колко време ще ми отнеме да ги продам и на каква цена? Кой от служителите ми ще се занимава с процеса на продажба? Как да взема оптималната цена?

В решаването на тези не леки въпроси може да Ви бъде полезен експертният търговски екип на Приум – като предложи замяна на колата Ви с нова и изкупуване на старата ви – на справедлива за Вас цена.

За удобство на клиентите ни – при услугата „замяна на автомобили “ приспадаме цената за изкупуване на стария автомобил от вноските по оперативен, финансов лизинг или наем, на закупения автомобил.

Ако желаете да се свържете с нас за допълнителни въпроси, свързани с улугата „замяна на автомобили“, потърсете ни!

Работно Време

Понеделник - Петък

9.00 - 18.00 часа

Събота - Неделя

почивни дни