За нас

Приум

Създадохме Приум в България с намерението да предоставим по-адаптирани за българските реалности лизингови решения.

Нашите клиенти очакват високо качество на обслужване, по-модерни лизингови продукти, и по-гъвкави схеми за дългосрочен наем на автомобили.

Да, пазарът на оперативен лизинг в България се развива динамично и ние влагаме нашите опит и идеи, за да предложим точното решение за всеки.

Вярваме, че нашите клиенти искат нова, по-качествена услуга за дългосрочен наем на автомобили и търсят начини да оптимизират фирмените си и лични разходи за автомобил.

В работата си развиваме приятелски отношения с клиентите, за да разбираме по-точно техните нужди и да им предложим точният автомобил на точната цена.

Какво ни мотивира? Това са доволните клиенти, които ни търсят отново и препоръките, които те дават за нас.

Вярваме, че в днешното динамично време не ние трябва да служим на автомобила , а той на нас. Затова услугите, които предлагаме, свързани с управление и поддръжка на автопарка трябва да гарантират мобилността на нашите клиенти винаги и по всяко време когато това е нужно.

Но не на всяка цена, а на оптималната за вас цена.

Защо да поръчате от нас

Ето какво прави нашите услуги толкова неустоими:

N
Ние можем да предложим разумното за всеки клиент решение за фирмения автопарк в зависимост от конкретната нужда и бюджет.
N
Като малка компания в Приум предлагаме честно и приятелско отношение с индивидуална грижа към клиентите – толкова рядко срещано в корпоративните структури на големите лизингови компании. Защото искаме клиентите ни да ни препоръчат на своите партньори и приятели.
N
Работим във високия клас автомобили- БМВ и Мерцедес и предоставяме за клиентите ни изключителни автомобили с оптимални екстри и на оптимални месечни вноски.
N
Предоставяме заместващ автомобил при нужда, за да остане бизнесът на клиентите ни мобилен през цялото време (услугата се заявява и заплаща допълнително).
N
Поддръжаме фирмените автомобили на клиентите ни с качествена грижа и експедитивност, само в официални сервизи на марката- производител.
N
Предлагаме лесна и справедлива замяна на стария автомобил с нов/ малко употребяван на оптимална цена.
N
Ние от Приум можем да спестим на нашите клиенти всички досадни подробности, около управлението на фирмения автопарк като: смяна на зимни/летни гуми, съхранение;винетна такса; застрахователен мениджмънт ; годишен технически преглед; пътна помощ при нужда; ремонти по застрахователно събитие и карта за гориво.

Бизнес етика

Честни отношения

Ние в Приум вярваме, че изграждането на честни и приятелски отношения с клиентите лежи в основата на устойчивия бизнес.

Защото според нас – с реализирането на продажбата започват отношенията с клиентите ни, а не завършват. И за да се върнат клиентите ни отново и да ни препоръчат на своите колеги и приятели – ние трябва да предложим устойчиви бизнес решения за тях.

Ние пазим нашето фирмено име и репутация. Изграждаме имиджа на Приум с всяка наша стъпка, затова работим всеки ден с желание да подобрим услугите си.

Защита на околната среда

В Приум вярваме, че успешен и устойчив бизнес се гради само с мисълта за опазване на околната среда.  Ние не насърчаваме излишното потребление, затова ако имате нужда от автомобил – винаги можете да наемете кола от нас, за периода който Ви е необходим .

Бихме искали нашите клиенти да ни подкрепят с разбиране в идеите ни за „зелен“ мениджмънт, затова предпочитаме да изпращаме информацията по и-мейл (фактури, договори, писма) или като смс съобщение , за да не използваме ненужно хартия.

И все пак…

Когато се налага да използваме хартия в офиса ни – използваме само рециклирана. Нашите фирмени визитки, папки, бланки, както и  всички рекламни материали са отпечатани върху рециклирана хартия. С това наше решение – ние полагаме усилия да намалим импакта от нашата бизнес дейност върху околната среда.

Партньори

Когато нашите клиенти търсят да наемат или вземат на оперативен лизинг автомобили- безспорно необходими са професионалисти, които да предложат най-добрата конфигурация автомобил на оптимална наемна цена.

И при все, че на пръв поглед изборът на служебен автомобил е най- лесното нещо – когато се стигне до взимане на решение за това какъв автомобил, с какво оборудване и на каква цена, тогава клиентите ни се обръщат към нас, за съвет. Професионалистите от Приум могат да предложат оптималното решение за всеки клиент.

…и защото никой не е успял сам….

Още от нашето създаване, ние от Приум работиме за развитието на услугите ни и изграждането на дългосрочни бизнес отношения с БМВ България, М Кар, Дару Кар, Ауто Бавария, Дженеръс Ауто, New East, Тандер Корпорация ЕАД, ОЗК ЗАД България, ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“, Силвър Стар, Стандарт Моторс, Кока Кола, Леново, Алианц Лизинг, ДСК Лизинг, И Ар Би Лизинг, Уникредит Лизинг.

Услугите, които предлагаме на българския пазар са плод на нашата съвместна работа и на едни от най-добрите професионалисти в бранша.

Потърсете ни и можем да предложим разумно решение за фирмения ви автопарк.

Работно Време

Понеделник - Петък

9.00 - 18.00 часа

Събота - Неделя

почивни дни